Labas, labas! Jau pasiruošei šventėms? Ne? Tai šis įrašas kai tik Tau. Šiame įraše pasakysiu kelias idėjas kurias galėsite pasidaryti namuose be sunkiai randamų priemonių!
Čia parašysiu kaip pasipuošti kambarį, kokias dovanas padaryti artimiesiems ir draugams.
Taaaaigi galime pradėti!

  • Atvirukai.
Taip, žinau, pagalvosit, kad aš kaip penkiametė, bet seneliams - tai manau būtų pati geriausia dovana. 
Štai keletas idėjų:



  • Papuošimai iš ledų pagaliukų
Taip! Labai šaunu ir lengva. Tau tereiks ledų pagaliukų (arba tų, kuriuos gydytojai deda mums į burną, kai nori pažiūrėti gerklę), karštų klijų ir visokių blizgučių ar kitų papuošimų.





  • Eglutė iš siūlų 
Labai graži kalėdinė dekoracija! Jai pagaminti reiks: popieriaus  (geriausia kartonas, bet tinka ir paprastas), skystų klijų, siūlų, lipnios juostos (tik popieriui suklijuoti), sagų ar kitokių papuošimų ( žaisliukams), karštų klijų.
Eiga:
Iš popieriaus padaryk kūgį (tobulas nesigaus, teks apkarpyti) ir suklijuok su lipnia juostele. Tada klijais patepk šiek tiek popieriaus ir suk siūlus, aš sukau iš eilės, bet taip pat galima sukti visaip. Kai baigsi sukti, palauk kol klijai išdžius, o tada su karštais klijais klijuok " žaisliukus " (sagas). Ir štai, Tavo dekoracija baigta.






  • Kepuraitės
Mielos kepuraitės patiks ir dideliems, ir mažiems. Kaip jas pasigaminti rasi čia. Rusiškai, bet daugelio kompiuteriuose ir telefonuose galima išsiversti puslapį.








Čia užbaigsiu šį įrašą. Tikiuosi atradai sau patinkančių idėjų ir kažką pasidarysi pati\pats.
Nepagailėk komentaro ir nuomonės apie šį įrašą.
LINKSMŲ ŠVENČIŲ!







Komentarai

  1. Įrašas gana neblogas, išsitaisyk keletą klaidelių ir viskas atrodys tikrai tvarkingiau. Šaunuolė, kad stengiesi, taip ir toliau!
    Mano blogas: https://shiningstarthoughts.blogspot.lt/

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs įrašai