Ransom Riggs „ypatingų vaikų namai” knygos aprašymas.

Sveiki, skaitytojai! Šiandienai paruošiau Jums įrašą apie perskaitytą knygą „Ypatingų vaikų namai”. Jai aprašyti užtektų vieno žodžio - wow😍. Beeet, aš atėjau Jus sudominti ir tai nereiškia, kad papasakosiu viską - nuo pradžios, iki galo. Oi nee, tikrai ne. Aš jus užkerėsiu (mhmm). Taigi, galim pradėti😍😊...



Iš pradžių skaitydama šią knygą, aš galvojau - ir vėl nesąmoninga knyga... Tikrai negalvojau, kad bus kas nors tokio amazing. Knyga iš tikro buvo gal kiek per daug... stebuklinga, nes herojai buvo įvairiausi (nuo skraidančios mergaitės, iki nematomo berniuko), taip pat egzistavo labai baisios „kiaurymės” (išsiaiškinsit, kai perskaitysit knygą📚). Ši knyga puikiai tiktų tiems, kurie visada gyvena stebuklų pasauly, mėgsta pabūti „detektyvais”. Knygoje yra keli paveikslėliai, kurie padeda geriau suprasti kas rašoma.

  • Kas rašoma knygoje?
Knygoje rašoma apie šešiolikmetį Džeikobą Portmaną, kuris nė kiek neabejojo, kad jo gyvenimas yra ir bus niekuo neypatingas. Mieste turėjo tik vieną draugą, kuris ir tai nebuvo tikras. Būdamas mažas jis nepaprastai žavėjosi savo senelio gyvenimu. Nepaprastu gyvenimu. Jo kvapą gniaužiančiomis istorijomis apie pabaisas ir ypatingus vaikus. Bet Džeikobas užaugo, senelio pasakojimai jam jau atrodė tik pramanai, o dėl to jis dabar net gėdijasi tikėjęs, o keistos nuotraukos - padirbtos. 
 Tačiau vieną dieną viskas pasikeitė. Paskutiniai senelio žodžiai, miške pasirodžiusi pabaisa, keistas senelio laiškas. Keistenybių buvo pernelyg daug, kad būtų galima numoti ranka. Džeikobas išsiruošia į kelionę - mažytę salelę prie Velso krantų. Mat ten ir veikė tie vaikų namai kurie pasak senelio pasakojimų, ypatingi. 
 Ten ir prasideda kvapą gniaužianti kelionė.



Užsisakyti knygą internetu galite čia.

Knyga yra 406 puslapių.

Visus labai kviečiu perskaityti šią knygą, ir palikti atsiliepus komentaruose↓

Iki kito karto 💖

Komentarai

Rašyti komentarą

Populiarūs įrašai